Probelmy z cisnieniem nieaktualne .Wraz z nowym silnikiem nadszed czas na remont turbiny i............... Panowie ! WIELKI DZIEŃ !!! - moje Gtti śmiga jak nowa
.Zdjęcia wrzucę wkrótce .Na dodatek kolega również nabył Gtti i nie jestem sam w Wawie
.Dalem sobie 3 dni aby zobaczyc czy bedzie gitara.Dzis moge powiedziec ze szwagier zna sie naprawde na tym silniku
.Oczywiscie tym razem przed odpaleniem wyposazylem sie w zegar cisnienia oleju
.Został mi jeszcze drugi projekt czyli Gtti 1,6 soft turbo ale w koncu moge sie pisac na kazdy zlot
DZIEKUJE WSZYSTKIM ,ktorzy na forum pomagali mi dobra rada .Szczegolnie Szociowi .ktorego wiedza o Gtti przewyzsza moja o kilka leveli ......
Osobiscie jestem zmeczony i kilka dni mialem odpoczac od zapachu warsztatu co nie bylo mi dane przez w/w kolege........ Jednak jutro konczymy zabawe z jego szkaradka i w koncu bede mogl wypoczywac rozkoszujac sie jazda !
Ps.Przepraszam Amba ,ze jeszcze nie sfinalizowalismy transakcji ale Blow mial byc dla kolegi (podobno juz sie zarejestrowal na forum) i standartowo wyszlo kilka rzeczy ,które trzeba bylo zrobic pilnie (uszczelka itp).W poniedzialek spodziewam sie wplywu srodkow i dokonczymy co zaczete