najlepiej dobrze i za darmo, niestety to się nieda.
Sportowy Zawias Koni w charadzie nie wytrzymuje kosztuje 2K
komplet Kayab+ sprężyny apexa, jamexa etc wyjdzie cię z 1,5K
najlepsze zawieszenie o jakim wiem do charady to robione przez zerkopol dla Janka Korneckiego do Gtti Bilsteina, niestety spóźniłem się 2 tyg i poszło do huty a mogło być moje
Kiedyś jak rozmawiałem z Osą wspominał coś o Wierzbickim ale tu niech on się wypowie
Cytuj:
Przy okazji zachaczania o zawieche itd. powrócę do pytania o hamulce, wiem ze hamulce w charadce same w sobie sa skuteczne, ale chcialbym wrzucic nacinane wentylowane tarcze, jakie widzialem zamontowane w charadce. Czy konieczna jest wymiana serwa hamulcow czy na tym co jest mozna po prostu zalozyc takie tarcze(wydaje mi sie ze sa odrobine wieksze). Hamulce chce zalozyc dla bajery Razz bo mi sie podoba jak zza felgi widac przyzwoita tarcze i zacisk Smile
co ma tarcza do serwa ? przecież nie zmieniasz jej średnicy, dla mnie żaden bajer na 15 calowej feldze widać tarczę która mieści się na 13 calowej, raczej dramat
Nacinane tarcze szybko zjedzą ci klocek a i tak ich nie wykorzystasz na codzień. Jesli chciałbyś mieć prawdziwy hamulec można kupić zestaw wilwooda pod 14 calowa felgę ale to kosztuje 2x więcej niż twoja charada. Odemnie tyle- kup tarczę brembo i klocki ferrodo zamiast nacinanych mikod którę mogą ci się pogiąć i popękać i gównianych klocków z JC które spalisz przy ostrym hamowaniu.