Anonymous napisał(a):
beznadzieja
dlaczego mazi zamyka mi temat zlotu w Krakowie
nie wszyscy się jeszcze się wypowiedzieli na ten temat
nie zgadzam się na to żeby był zamknięty
jak dla mnie nie jesteś ulubionym moderatorem
zamknąłeś temat pernamenta rewolucja bez podania przyczyny
wiem że Miś był chory i naprawdę współczuje i mam pełne uznanie za to co zrobił dotychczas i że nadal rozwiązuje trudne problemy, np. moje z zalogowaniem
To Miś mi pomógł a nie mazi
I wkurzyłem się bo to po prostu zamienia się w cenzurę
Jeśli ktoś pisze coś nie tak lub przeklina to możesz wykasować konretne słowa, ale nie zablokować cały post który jest w tym momęcie najważniejszy na forum
i tak pewnie tego nie rozumiesz i skasujesz ten post... ale wydaje mi się że takie myślenie jakie prezentujesz jest raczej lewostronne... jak ruch samochodów w Anglii czyli tam gdzie przebywasz
Tak , po pierwsze kto ty jestes ? ? ?
po 2gie - pernamenta rewolucja o co ci chodzi ? rozmawialismy , zaczelismy tworzyc cos innego , zamkniety bo misiek stworzyl strone , proste
Temat zlotu w Krakowie - nie wiem nadal kim ty jestes !!! kazdy moze sobie wejsc i napluć pod nikiem Guesta na kazdego moderatora .... a ze ponoc mnie nie lubisz , cóż , nie wszystkich musisz lubiec
Jaka cenzura ?? zastał zamkniety poniewaz pewien uzytkownik forum powiedział ze i tak wsadzi tam dane telefoniczne klubowiczow .. mimo wykasowania ich przez admina ... moge ci go otworzyc spowrotem , ale jesli sie to stanie , to bedzie tylko i wylacznie twoja wina , ktokolwiek ty jestes .... zobaczymy ....
Co do obrazania mnie - prosze bardzo obrazaj , ja cie nie bede wyzywal , ja sie nie bede na tobie mscil - bo i tak nie wiem kim jestes , niestety ci sie nie uda mnie zdenerwowac , poprostu ...
Otwieram spowrotem - na twoja prosbe , ale jesli sie tylk oznajda dane uzytkownikow - to co misiek wykasowal - zamkne spowrotem
A i jeszcze jedno - jak bys czytal uwaznie - Powod zamkniecia tematu tej pernamentnej rewolucji jest ...