dobra panowie, Ma ktos server ??? bo jesli nie to sie moge zobowiązać do zakupienia i oplacenia na pierwszy rok , później bym wprowadził składki klubowe .... powiedzcie co o tym myslicie ... server mial by 3GB , kazdy klubowicz miał by swoją skrzynke pocztową , moze mogl bym na pierwszy rok zasponsorowac domene .com .... ale podkreślam później bym obliczył składke klubową .... i by byla oplata ! , symboliczna bo symboliczna - podejrzewam ze rocznie mniej niz 15zł , narazie skladka nie jest ani obmyslana - jest strzelona poprostu ,
Chcial bym sie zapoznac co wy na to poprostu , wiem wiem , ja jestem w UK a wy w Polsce , ale mam polskie konto , wpłaty były by na polskie konto , a wkoncu mamy bankowosc elektroniczną prawda ?? wiec mozna obslugiwac wszystko z nawet Japoni
, wiec nadwyzka pieniazkow byla by kierowana na zakup gadzetów Klubowych , panowie składam za mpropozycje załozenia Klubu DAIHATSU , jesli mogl bym prosić o jakiekolwiek wypowiedzenie sie was na ten temat ..... ja teraz wychodze , ale bede śledził na bieżąco co tu napiszecie .... ( nocke mam w pracy ;p) wiec
Zalozyli bysmy nową strone , nowe forum , kazdy by z klubowiczow dostal emaila klubowego .... , pozniej by weszly w zycie skladki klubowe o symbolicznych sumach ktore czesc z nich poszlo by na rozne cele - ewentualnie na biedne dzieci w afryce .... cokolwiek , a jesli nie to Gadgety , kto jest za reka d ogory , kto przeciw
??? bez reki prosze , troche mnie denerwuje biernosc innych ludzi w tym temacie ... no ale , dlatego proponuje zalozyc nowa strone o profilu KLUB DAIHATSU - a nie tylko Klub CHARADE , bylo kiedys o tym .. wiem wiem , ale malo nas jest i wydaje mi sie ze wszyscy daihatsowce byli by zachwyceni ... czekam na jakakolwiek odpowiedz w zwiazku z tym ...
p.s ktos by musial zaprojektowac wtedy strone , skrypty do dodawania newsow itp itp ..... bo ja zatrzymalem sie na htmlu ;p a tu juz php
i flashe ;p , pozdro