Co do kredytu to szczeze mowiac mam to juz daleko w d....ie nie ma 26 lat i przez najblizsze 4 lata ich nie bede mial bo raczej nie mozliwe
niop nic takie glupie przepisy wymagaja poreczenia tylko kto mi je da niestety niemam dobrej wrozki by mogla to zrobic
))
Ale nic to zmusilo mnie do innej rzeczy zamiast sprzedawac moja GII bede wnia ladowal i tak kupilem Strumienice + Tłumik Mungen przelotowy, dalej bedzie wymiana obudowy filtra na ladny aluminiowy dolot plus filtr stozkowy tylkjo aby to zrobic musze zdobyc wazne klucvzowe informacje na temat jak to zrobic.
TO tak w tym tygodniu bedzie zmontowany wydech tak jak mowielm strumienica + mungen
))) Bedzie ladnie mruszczal a moze i pare konikow sie wyluska z niego. Mam nadzieje ze po modyfikacjach z 54km zromi sie z 70km bylo by super niop ale zobaczymy ile da rade z niego wyciagnac
bez wiekszych ingereci!!!!
Potem pod koniec okresu wakacyjnego odwiedzimy lakiernika by oczyscil cudo z rdzy i polorzyl piekna perlista czern lub tak samo cudowna granatowa perłe
) oj ale bedzie ladnie i aluski 15" beda piekne juz mam nawet upatrzone ale to jescze poczekamy bo pojde by mi dobrali nie bede pasowal wybiore wzor i reszte dopasuja by jezdzilo !!!! Nio i oczywiscie przyciemnione szyby jak ma wygladac dobrze a i powiedzcie mi czy wogle mozna a jesli tak to o do jakiej przepuszczalnosci mozna sciemnic przednie boczne szyby a i jaki jest koszt zrobienia tego czyli oklejenia plus folia mam nadzieje zamknac sie w kwocie 2500zł za to !!!!
Niop i te Angel Eyes nie daja mi spokoju by zrobic w polsce pierwsze
DAIHATSU CHARADE GII ANGEL EYES SE