ze względu na totalny brak czasu i brak postępów w projekcie który sobie wymyśliłem zmuszony jestem pozbyć się Mojej charadki:
niebieska, rocznikowo 87, generalnie jest to kpl buda z wybebszonym środkiem, std korozja od wewnatrz nadkoli, skorodowany pas tylny (dodaję drugi do przeszczepienia) auto miało mieć wstawioną klatkę ale niestety ilośc samochodów które mam i totalny brak czasu spowodowało że plan nie dochodzi do skutku od jakiegoś czasu stąd podjąłem taką decyzję.
Cena za auto 2K pln z całą graciarnią tj deska we flocku, 4 amorki ze sprezynami eibacha, 1 kpl silnik z 4 w czesciach (bloki głowice etc) 3 skrzynie biegów, lekkie koło zamachowe ze stalowym sprzęgłem, kpl przednich i tylnych hamulców po regeneracji ,etc... jest to cały garaz części do gtti poprostu i nowych i używek
auto niema przeglądu jest ubezpieczone na bieżąco, stoi bez kół na kobyłkach już ponad rok czekajac na przypływ wolnego czasu.
Dodatkowo do sprzedania poza autkiem:
Wzmocnione sporzęgło organiczne dedykowane do GTT sprowadzone z Australii firmy xtreme clutch
600 plnStabilizatory grube whiteline nowe z poliuretanowymi mocowaniami
450 pln szt mam P i T ( poprawiają znacznie prowadzenie w zakrętach)
Kolektor ssący z rozwierconą przepustnicą w Maxbore w USA -
oddam po kosztach 300 pln Hybrydowe turbo zbudowane w turbotechnicsie w UK kupione za worek dukatów, w kpl do niego mam papiery z gwarancją ( już nieaktualna ale jest na dowod ze było robione) -
800 pln wszelkie pytania gg 1880118