StiQ napisał(a):
KAMILcom napisał(a):
Nawet gdyby silnik gtti pasował P&P do budy g200 nie bede tego robił bo:
1) jest brzydka
2) jest za ciężka i cała filozofia gtti traci sens
3) nie mam zamiaru robić żadnych prac pionierskich
4) za dużo osprzętu trzeba by przerobić
5) ten samochód wygląda po prostu ohydnie...
Nawet jeśli buhaaa....Kolego dla twojej wiadomości G20X posiadały silnik 1,0 cb23 (3 cyl.)
Jedyny problem jaki można napotkać to znalezienie takiego egzemplarza z takim silnikiem...
Co do wyglądu tego czy innego modelu nie będę wchodził w polemikę z tego względu, że "gust jest jak dupa każdy ma inną".
Ale nie wiem skąd w koledze taka niechęć i złość, a może to czysta zazdrość...Zresztą wali mnie to....
I co ma do tego że cb-23 pasuje do g200 skoro tak czy tak jest dużo cięższa od g100 ? Dla ludzi z tego forum co jeżdżą dieslem liczą każdy grosz na paliwo i kupują używane tarcze hamulcowe (a takich tu nie brakuje - spytaj sie mikiego i nie tylko

) pewnie 100kg w masie nie zrobi różnicy, ale przy tej mocy 130 koni w sportowym aucie to jest mała przepaść.
Przepraszam szanownego kolegę, że śmiałem wyrazić swoją opinie o modelu g200, który powstał w wyniku jakiejś pomyłki w fazie projektowania. Na szczęście nie każdy ma taki sam gust, a ja na pewno nie bede zmieniał modelu, bo komuś coś sie bardziej podoba. Nie wiem gdzie jest ta moja zazdrość - wali mnie to. ja nie patrze na samochód po roczniku w dowodzie... Jeżeli bym miał to robić to już dawno temu bym siedział na forum nissana micry, bo to dopiero jest mega pomyłka
Żeby nie było - nie wiem jak odbierzesz to co napisałem, ale nie jest to żaden pojazd ani zazdrość.