Seba601s zaliczki na całe szczęście leżą bezpiecznie na moim koncie, więc jeżeli ktokolwiek będzie chciał zwrotu pieniędzy to nie ma najmniejszego problemu

- prosiłbym tylko o podanie numeru konta na prv i pieniądze napewno zostaną przeze mnie odesłane.
Rado343 Twoja propozycja brzmi bardzo fajnie. Jest jednak pewien problem. Czy znalazłby się ktoś kto jest z niedalekich okolić Borska, kto chciałby się zająć przygotowaniem. Śledziłem ostatnio problemy ze Zlotem innego klubu i wiem, że imprezy zorganizowane w takich miejscach wymagają osobistego spotkania z właścicielami, podpisania kontraktu (bo napewno musi być ktoś kto Tym wszystkim zarządza), a wiadomo,że mając do miejsca docelowego ponad 100 km nie jesteśmy w stanie jeździć tam tylko po to, aby podpisać kontrakt i wracać do domu

. Owszem miejscówka może być tym bardziej, że niedaleko są ośrodki wypoczynkowe, a pas to wspaniała forma sprawdzenia się w różnych konkurencjach samochodowych
Zastanawia mnie również cena za wjazd na takie Lotnisko. Chodzi o to, że nie ma Nas zbyt wielu i koszt wynajęcie Lotniska na 1 osobę może być dosyć spory. Ja wiem, że odbywa się tam wiele Zlotów, ale we większości jeżdżą tam duże kluby, gdzie na Zloty przyjeżdża po 50 - 100 aut z całej Polski i wtedy koszty na 1 osobę są zapewne symboliczne.
Ogólnie nie chcę stawiać zbytnio problemów

gdyż jeżeli chodzi o Zlot to obojętnie gdzie będzie to i tak tam będę. Chciałbym się jednak dowiedzieć w kwestii organizacji czy ktoś z tamtych okolic byłby w stanie się Tego podjąć (albo czy wogóle ktoś z tamtych okolic jest w Naszym gronie), a jak nie to po ogólnej aprobacie mógłbym sam tam podzwonić i popytać.