Sprawa Zlotu wraca na wokandę, jednak tym razem piszę z radosnymi wieściami. Byłem dziś przelotem w ośrodku Kręgiel i na szczęście okazało się, że ośrodek znów działa jak dawniej

. Po rozmowie z właścicielami ośrodka dowiedziałem się, że ośrodek dopiero niedawno rozpoczął funkcjonowanie w tym roku, a wcześniej był zamknięty na 4 spusty gdyż był problem ze znalezieniem osoby która zdecydowałaby się na pilnowanie ośrodka. Oczywiście nie mogłem się nie zapytać o wolne terminy (okazało się, że wielu ludzi robiło już rezerwacje w zeszłym roku), stąd:
1. Prawie cały czerwiec - moim skromnym zdaniem z racji tego, że jest to okres letniej sesji egzaminacyjnej może nie pasować studentom (o ile w grupie chętnych na przyjazd takowi są)...
2. Pierwsza połowa sierpnia
3. Prawie cały wrzesień - z tym, że wtedy organizowane są tam liczne imprezy firmowe i może być ciasno

- ale w zeszłym, roku również dzieliliśmy ośrodek z imprezą firmową i wszyscy się pomieścili i nikt nikomu w drogę nie wchodził.
Ceny domków niestety podrożały o 5 zł za osobę, jednak dokładny skan cennika wrzucę wieczorem ... dodatkowo mam zapewnienie, że jeżeli zdecydowalibyśmy się na wrzesień i dodatkowo w środku tygodnia to ceny domków znacząco spadną.
Prosiłbym o komentowanie i podawanie najlepszej dla każdego daty Zlotu i postaramy się wybrać wmiarę rozsądny środek, aby każdy kto chce mógł się zjawić na Zlocie
Pozdrawiam