MikroSpocik w Jaśle czysty przypadek sprawił że w mieście w którym jest co najmniej 20 Charade, nie wspominając o daihatsu innej maści spotkały sie 2 sztuki,
Paweł - Charade G101 diesel
StiQ - Charade G201 GTi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Umówieni jesteśmy na kolejne spotkanie, Paweł obiecał, że przyjedzie z żoną Charade G10X CB90 w wersji amerykańskiej....nawiasem mówiąc Charade ta była na moim oku tak ze 2 lata temu, zapodam fotki bo pewnie wielu z nas ja pamięta z allegro.
Tak, być może powstanie sekcja Jasielska tylko trzeba będzie zaprosić więcej Charadkowiczów i innych użytkowników Daihatsu....Kto wie, obiecujące ale trzeba bedzie druknąć liściki i wkładać za szybkę
lub pominąć to i może ktoś jak nas zobaczy poprostu sie dołączy...w końcu nie jesteśmy tacy nieśmiali
* Pawle nie zapytałem czy mogę wystawić zdjęcia twojej Charade ale jak będziesz miał coś przeciwko to jeden sygnał i foty znikają
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proponuje by może kolejne spotkanie tym razem 3 a może więcej Charade odbyło się na Parkingu Przed ENERGOPALEM ?????