rushmore napisał(a):
Witam wszystkich ponownie. Minęło już sporo czasu od zlotu w Krakowie, jednak przeanalizowałem cały rozwój wypadków i stwierdzam że filmy z ostatniego zlotu to jakaś lipa jest. Chyba nawet nie była kręcona kamerą tylko komórką. Ale ja nie jestem z tych co krytykują tylko chciałbym powiedzieć jeszcze raz, że dziękuję wszystkim którzy się za mną wstawili za to jak przeprowadziłem cały zlot. To że film jest taki a nie inny to jedno, ale że ludzie buli zadowoleni to drugie. Chciałbym zapewnić że już niedługo chcę zorganizować znów zlot w Krakowie ale chcę żeby był na poziomie krajowym z TVN Turbo itd. Ja się rozwijam i chcę aby świat charade też się rozwijał. Kto jest za, kto przeciw?
Witam po dość długiej nieobecności. Co do Twojej opini na temat II Zlotu - nie były kręcone komórką tylko normalną kamerą a kompresja poszła taka i co zrobić, i dla mnie jakoś film wsumie którego niema bo jest tylko sam materiał nie jest wyznacznikiem całego zlotu.
Po raz kolejny wyskakuje ze swoim super planem zlotu - Ok, tylko dlaczego olewasz innych ludzi którzy też się tym zajmują ? Jest już cały temat Zlotu w 2008 roku i dlaczego do niego nie dołączyłeś. No i wbrew ustaleniom ludzi na zlotach i tutaj że zloty co roku mają być w innych miejscach to dlaczego znowu Kraków ? Ja uważam że miasto super i z chęcią je odwiedzam ale czy musi być Zlot ponownie tam ? Wiem że jesteś tam na miejscu i masz łatwiej coś zorganizować, ale może połączymy siły i frakcja bydgoszcz chętna do działania łącznie z Tobą i pewnie paroma innymi ludzmi zorganizuje coś z dopieciem na ostatni guzik gdzieś indziej ?