Juzek napisał(a):
Ja powiem tak: ZUZEL!!!
To powiedz Juzek co tam u Was we Wrocku słychać ? Jakie plany na nowy sezon ? A przede wszystkim co u Was mówiło się o spadku Polonii ?
Sebek napisał(a):
-systemy audio, car audio, itp
Sebek co polecasz do dobrego nagłośnienia Charadki ? Bo ja tak amatorsko próbowałem coś wykombinować,ale ten samochód mnie zadziwił bo nic nie wymyśliłem

ops2 napisał(a):
Zlapalbym bakcyla gdyz mam rodzine w Gnieznie i chodzilo sie na START a nawet znam braci Fajferow osobiscie.Jednak mieszkam na takim zadupiu ze o zuzlu mozna pomarzyc. Przez chwile chodzilem na Gwardie ale to nie to samo.
No cóż Warszawka

Niby wszystko tam jest, ale tego co najpiękniejsze nie ma :/ .
Ja również interesuje się starymi samochodami mimo, że na mechanice się nie znam. To są auta z duszą. Sam się uczyłem jeździć na takim zabytku - Zastava 1100p z 1979r 1100 ccm pojemności silnika 55 KM, a autko szło jak przeciąg w odkurzaczu

(może w to nie uwierzycie, ale Zastava mając książkową podaną przez producenta V-Max 135 km/h bez problemów rozpędzała się do 140 km/h, a jej rekord to 147 km/h, jednak taki rekord był kręcony na niej zaledwie 2 razy, bo poprostu szkoda Jej było na takie wyczyny

). Jak przeglądne kompa i znajdę zdjęcie Zastavy to wrzucę. Ogólnie autko poszło do innej osoby (i przetrwało u niej 2 miesiące, a może jeździłoby do dziś gdyby było z nami), bo tata zdecydował się na Charadkę, ale sentyment pozostał i dziś nie pogardziłbym jakimś klasykiem, a odnowił i cieszył się jazdą