Ponieważ widzę, że konkretnych propozycji nie ma za wiele, ja podam swoją propozycję wyglądu Zlotu. Ponieważ uważam, że poprzednie miejsce Zlotu nie było najgorsze uważam, że tegoroczny Zlot mógłby się odbyć dokładnie w tym samym ośrodku czyli w Ośrodku Rekreacyjno-Wypoczynkowym w Kręglu nad Zalewem Koronowskim (i wcale nie chodzi mi o to, że mam blisko

bo w tym roku na Zlot dojechałbym wszędzie). Co do terminu - myślę, że albo końcówka maja, albo początek września (chodzi głównie o to, aby nie pchać się tam w środku sezonu letniego, bo nawet nie będzie gdzie aut postawić

). Uważam również, że można, a nawet trzeba poszerzać horyzonty, więc uważam, że trzeba zrobić I Ogólnopolski Zlot Daihatsu. Co do reklamy: po 1 privy i e maile do forumowiczów, poza tym przygotowanie plakatu online i plakietek reklamujących Zlot, które każdy mógłby sobie wydrukować i włożyć za szybę każdemu napotkanemu Daihatsu. Atrakcje to przede wszystkim: zabawy na Pasie Koronowskim

(to co lubimy najbardziej), a dla fanów szutrów mam nadzieję znalazłyby się jakieś leśne tereny gdzie można by bezpiecznie poszaleć (wkońcu ta okolica obfituje w tereny leśne). W ośrodku oczywiście ognisko, no i mam nadzieję, że znajdą się chętni na wycieczkę kajakami, czy rowerami wodnymi po Zalewie Koronowskim. Wygląda to wszystko bardzo, ale to bardzo przyjemnie jednak jest to wszystko napewno do zrealizowania i do przygotowania.
Mam nadzieję, że chciało się to Wam przeczytać

. Jak się na tą propozycję zapowiadacie ? Mam też nadzieję, że dorzucicie do tego coś od siebie, albo że dacie swoje propozycje.
Evo napisał(a):
Niewiem czy wszyscy wiedza : autko którym byłem na ostatnim zlocie szybkowane było 2 tygodnie żeby staneło na kołach, wytrzymało zlot i jeszcze około 10 dni... od tamtego czasu czeka na lepszy engine... jak to nazwiecie ?? hobby ? pasja ? a może zboczenie ? 4 charada aktualnie i musze przyznać że raczej ostatnia tylko ze względu na bezpieczeństwo
Evo pasja i miłość do Charadek