Ello wszystkim wszem i wobec
jak narazie ujezdzam autko innej marki niz daihatsu ale tez z kraju kwitnacej wisni
Z daihatsu przygode zaczołem kiedy tylko zdałem prawko , pierwsze moje autko to Daihatsu Cuore rocznik 92
silnik 3 cylindry pojemnosc 847 ccm , ogolnie bardzo fajne auto jako to pierwsze , troche w nim podłubałem delikatnie wydech przelot i smigało bardzo fajnie , silnik choc mały to bardzo dzielny
. POtem przyszła mazda i znowy Daihatsu tym razem Charade chyba najciekawsze jakie było bo GTTI 1.0 T 91 rok Kupione od dziewczyny której tata miał serwis samochdoów japonskich stan okrelslał bym na BDB- silnikowo super turbo poezja . Auto naprawde super posmiagałem nia naprawde nei wiele bo byłme głupi i skusiłem sie na toyote rodziców a Gtti sprzedałem ziomkowi z gdańka a mianowicie bartkowi który ja teraz oszałamiajaco tunuje
Pozdro dla zioma. Obecnie bawie sie z inna charada tez gtti kumpla doprowadzamy do stanu uzywalnosci ,a ja obecnie czekam na jedna upatrzona sliczna gtti
(wtajemniczenie wiedza o co chodzi) WOoOH troche to sie rozpisałem pozdro dla wszystkich TURBO THE BEST