Panowie charadziarze pozostali na noc

Ja tak jak zapowiadałem - wróciłem do domku by z rańca podskoczyć do pracy, wypalić wam jeszcze CD z manualami i by odebrać rejestracje z japońskimi krzaczkami
Przyjechały już 4 charadki - Evo, M@R!O+tata, Wieża no i moja. Pierwsze koty za płoty
Spodziewamy się jeszcze 3 (AmbaJunior, Amba i JerzyG). Dziś dzwonił "Grzesiek" - kolejny chętny na zlocik !!! Więc minimum będzie 7 autek a max... kto to wie ??? Liczę ciągle na udział frakcji gdańskiej - w końcu jest tam kilka gtti
Jutro oczekuję telefonu około 12:00 od Amby i ekipy by spotkać się pod Tesco i poprowadzić ich do miejsca docelowego.
Domków jest wiele wolnych - jak ktoś jeszcze ma ochotę podjechać - zapraszamy !!!
Miejsca nie zabraknie z pewnością ! Cały ośrodek nasz.
Po krótce o tym co będzie się działo.
W sobotę jak dojedziemy - będzie jakiś obiadzik i odpoczynek po trasie. Zaraz po tym pojedziemy na pas awaryjnego lądowania by pośmigać furkami i porobić zdjęć w plenerze - piękna okolica pełna kujawskich lasów ! Testy sprawnościowe będą

W międzyczasie zrobimy godzinkę serwisową - będzie okazja pomóc koledze no i co nieco podregulować
Pod wieczór - grill, piffko i pogaduszki (ogniska nie będzie - 200 zł to przesada !!!). W niedzielę z rańca - spacerek po okolicy zalewu koronowskiego i dla chętnych zbieranie grzybów, których jest w tym lesie ogrom ! W południe - podjedziemy najprawdopodobniej pod Bydgoszcz do Myślęcinka - jest tam ZOO i plenerowa impreza na dużej polanie - będzie można spotkać inne kluby samochodowe - to częste miejsce nieoficjalnych zlotów
Szczerze mówiąc to w planach jest jeszcze wiele innych atrakcji, lecz czasu tak naprawdę jest bardzo mało