Gosia napisał(a):
A za miesiąc muszę zrobić przegląd - który miał być ponoć zrobiony
Więc JerzyG nie bierz tego do siebie
@Gosia!
No teraz to juz delikatnie mówiąc Przegięłaś!
I ja mam tego nie brać do siebie ?
Od samego początku informowałem i ciebie i drugiego kupca w Wa-wy ze kończy się ubezpieczenie i przegląd dokładnie 14-07-2007.
Nie moja wina ze wszystko załatwiane było z twoim Facetem, On o wszystkimi wiedział! i sie na to zgodził!
Więc proszę cię bardzo nie psuj mi tu opinii wśród kolegów bo na to nie zasłużyłem!
Dziwne by było gdybym sprzedał auto z nowym Przeglądem skoro jest jeszcze stary (1 miesiąc), i może jeszcze ubezpieczenie miałem zapłacić ?
To że uważasz ze przepłaciłaś to twoje zdanie!
Same oględziny trwały ponad dwie godziny!.
Była jazda próbna? Była!
Więc ja mam czyste sumienie bo niczego przed wami nie zataiłem!
Ja na to auto zbierałem 8 miesięcy i całą wypłate składałem na kupkę! Zapłaciłem z wszystkim (auto + opłaty + materiały eksploatacyjne = ok 7 tyś.) a sprzedałem za 5tyś razem z pożądnym RAdiem JVC i też jestem studentem!
Cytuj:
swoją drogą przegląd jak miał być ... a go nie ma to troszke nie ten teges .... ale to nie moja sprawa Smile
@mazi
Nie jestem jakimś byle oszustem żeby mówić ze coś jest a w rzeczywistości tak nie jest!
Więc nie wyciągaj pochopnych wniosków, tylko wysłuchaj oby dwóch stron!
@All
Jesli ktoś poczuł się nie smacznie po przeczytaniu mojego postu to bardzo przepraszam! Ale nie pozwolę sobie na oczernianie mnie przed wszystkimi!.