Panowie
1. Tablice będą tylko dla osób, które zjawią się na zlocie - wręczał je będę osobiście

Dlaczego ??? Ponieważ uważam, że jeżeli ktoś naprawdę kocha charadki to pojawi się na zlocie i na pamiątkę zasłuży - nie ma to być rzecz, którą sobie można zamówić - ma to być emblemat przynależności do naszej grupy miłośników charadek.
2. Cena... chyba nie czytacie - ja ją ustalam

Jeżeli powiem, że kosztuje 0,01 zł to tyle będzie - po prostu mamy we firmie odpadki blach AL od tablic drogowych, które nadają się na to i mamy też ploter - okleję to sam w domu. Chodziło o to, że mogę to zrobić za kasę, lub ująć we własne ręce i będziecie to mieli za symboliczne piffko na zlocie - oczywiście jak mnie ktoś nie obdaruje to się wcale nie pogniewam

Jeżeli będę coś musiał zapłacić za to bo komuś coś odbije to powiem wam ile i się jakoś dogadamy.
3. Proponuję się dobrze zastanowić nad wyglądem i dla wszystkich zrobić identyczne - tak, aby to ładnie na zdjęciach wyglądało

Oczywiście na specjalne życzenia w ramach możliwości będę mógł wykonać różne. Wolałbym jednak trzymać się zasady - wszystkim równo (hehe.. komuna).
4. W przygotowaniu - naklejka - czarny paseczek z napisem "www.charade.pl - Daihatsu Charade - Polish Fan Club" na plastik rejestracji - niektórzy mają tam... wal śmiało, samochód teciowej itd... my możemy się przedstawiać jako klubowicze.
5. Do zlotu daleko - każdy ma czas aby zastanowić się nad tym co będzie miał na tablicy - nicka czy numer (może być nawet wyznanie miłości:) byle by forma i wygląd był identyczny dla wszystkich. Wpisujcie na forum a ja będę sukcesywnie je wykonywał i wstawiał fotki już gotowych.