haha
no gdzies po Polsce krąży mój komputer z GTtki
kupił jakis facio który ma peeelno gratow d ogtti ... jak twierdził im wiecej tym lepiej .. .wziol wszystko prawie ;D , e tam zakład mowie teraz , przerobić to mozna przeciez ale nikt tego nie robi .. lub malo kto decyduje sie na takie ustawienie .... bo kto lubi miec auto ktore sie kreci ponad skale ?
)
a co do rozsprzedania auta .... ja rozsprzedale mbo kupilem GTti , pozniej automata .. 1,3 .... heh
ja lubialem pozniej czesciami handlowac , niezla kasa byla z tego
)
a co do sprzegla .. moje bylo fajne bo miesiac czasu codziennych strzalow wytrzymalo !! dopiero pod koniec zywotu autka zauwazylem lekkie wyzsze branie sprzegla .... ale dalej polsprzegla jak nie bylo tak nie bylo
.... to mnie denerwowało w korkach ..... stoisz stoisz trzeba ruszyc a ty puszczasz lekko i J*b .... cos za cos ... ale nie zapomne nigdyu tak samo GTti jak i Automata !!! 1.0 Automat , i niech mi ktos powie ze automaty są do dupy to powiesze
, jesli bym miał do wyboru 1.0 manual i 1.0 Automat , odrazu mówie - biore Automata , w charadowskich automacikach mozna zmieniac Biegi recznie , mimo iz 3 biegi tylko ma .. ale to są inne biegi niz manualowskie bo automat potrafi pracowac na połowie biegu 2giego i polowie 3ciego ..... mając pośrednie obroty a w korku jestes gosc ..... , na trasie tak samo ..... i nie ma sprzegla ktore sie da niby zajechac
) , przejechalem ponad pol roku na automacie ..... a ja nie traktuje aut lekko ...... oj nie
to skrzynia wytrzymala ..... a silnikowi sie pasek przeskoczył ..... i ta sama bajka - na czesci
ale naprawde polecam automacika , spytajcie amby jak podchodzilem do Automata ... i to 1.0 ......... ze4 niby nie bedzie jeźdeził ... ze to .. ze tamto ... a jak sie okazało to mu gaz wsadzilem z poprzedniej i chodzil lepiej nawet na automacie .....