dlaczego polecam ? może dlatego ze taka instalacja jest najlepsza ? , zapytaj OSY ile na silniku 1,3 na najzwyklejsze instalacji lpg przejjeździł i jak mu sie auto spisywało .... z tego co mi wiadomo REWELACJA
ja osobiście nie chciał bym mieć wtrysku gazu bo za duzo z tym problemów, znajomy ma w sc i jak tylko cokolwiek zrobi przy aucie to juz musi jechac pod kompa sie podpinac zeby mu regulowali .... w najprostszej instalacji poprostu kręcisz śrubą , ja będe turbił auto i też na najzwyklejszej instalacji lpg z blosem !! mimo iz silnik na pelnym wtrysku .
I odpowiem - dlaczego doradzam coś co wg ciebie jest z poprzedniego wieku bo wiem ze to coś z poprzedniego wieku jest mało (wogole) bezawaryjne - 1.0 cb23 przejechala 5 - 6 lat na LPG bez wymiany reduktora , z normalnymi wymianami świec (jak w benzynie) i bez dodatkowych regulacji w serwisach ... bo samemu sobie mozna w 2 minutki wyregulować
i auto nie wiedziało przez ten czas co to pb
zima - lato - ciągle na gazie !!! zawsze odpalała , a silnik dalej jeździ ... gdzieś w polsce u kogoś