Walnij tego mechanika zdrowo w łeb !!! Leń z niego - nie chciało mu się szukać
A ty nie łam się.. wszystko załatwimy
Sworznie - regenerują, ponieważ nowych wahaczy nie ma w sprzedaży w polsce, regeneracja powiem szczerze w moim przypadku była 100% skuteczna a na dodatek wykonanie osadzenia sworznia było mocniejsze od fabrycznego ! Wymienili całe osadzenie + wkładki teflonowe - koszt 80 zł / stronę. Inna sprawa - że kupiłem ostatnio 2 wahacze za 300 zł używki z 1997 roku - więc można
Tulejka drążka stabilizacyjnego tył - kup przednią z G102 lub z Fiata Uno/Punto. To taka mała gumka - odkręcisz uchwyt i wyciągniesz, pojedziesz do sklepu motoryzacyjnego i dopasujesz - ta część jest akurat w 80% samochodów prawie taka sama
Tulejki wahacza wzdłużnego - AGMAR Poznań lub JAP-AUTO Gdańsk - około 60-70 zł / szt - wymieniałem sam, było roboty, ale nie miałem żadnego specjalistycznego sprzętu. Różnica w amortyzacji pojazdu po wymianie znacznie odczuwalna. Koło stoi sztywno !
Zauważ, że nie miałeś luzów na układzie kierowniczym - więc nie jest źle.. tam to dopiero idzie kasa w regenerację, drążki i końcówki.
Czasami skaczę z radości myśląc, że to wszystko o co pytasz... mam dawno porobione i śmigam zadowolony.