Witam ponownie i jestem mile zaskoczony iloscia komentarzy nie spodziewalem sie ze w ciagu paru godzin od uppdate postu dostane tyle odpowiedzi no wiec pokoleiii.
Cytuj:
Mam jedno pytanie - czy tylne drzwi są innego koloru ? Na jednym ze zdjęć widać, jakby były.
Drzwi posiadaja orginalny lakier aczkolwiek nadgryziony zębem czasu chodzi o to ze kolor sciemnial i jest jakby o dwa tony ciemniejszy... Nie przeszkadza to w jezdzie ale jesli wszystko ma byc zrobione to wszystko...
Cytuj:
Zrobiłeś jakąś konserwację podłogi / zakoli ?
Podłoga jest zakonserwowana acz na koniec lata przewiduje zapodac nawa konserwacje by nic moja biulke nie gryzlo od spodu...
Nadkola i progi pociagniete beda Barankiem jak tylko Lakiernik dojdzie do siebie po chorobie.... Niewiem czy to choroba czy jakas sciema ale niech mu bedzie jestem wyrozumialy.....
Gorzej z moim Ojcem oddal samochod swoj do malowania i od swiat wielkanocnych nikt samochodu nie widzial....Musze to sprawdzic bo sam sie denerwoje....
Pytanie Do Dr_Mateusza - Jesli mozesz sprawdzic co jest zrobione kolo DAEWOO ESPERO Bede ci wdzieczny....!!!!!Cytuj:
ale jak dla mnie linię klasyka psuje trochę wlot na masce który jest trochę ni przypiął ni przyłatał
I tu masz racje ale qrde jak patrzylem na inne wloty to az nie pasowalo jakiegos ochydka zapodac moze sie cos zmieni moze nie wkazdym razie jak bede przerabial to tylko i wylacznie na nowej masce ta zostaje....
Ale powiem tak ze ilekroc gdzies pojade ludzie patrza przygladaja sie nie tylko na wlot ale i na cale autko chyba sie podoba bo mnie bardzo poprostu OLDSCHOOL....
Cytuj:
blasku dodało by jej wyszyte skórą wnętrze
Skóra niema mowy jak juz to inne fotele styl G11R lub ewentualnie GTti
Cytuj:
Jak rozwiazales stic kwestie dolotu??Mianowicie czy przez ten wlot wplywa zimne pow do puszki filtra powietrza??
Wrzuc zdjecie od komory silnika jak to wyglada
Zacznijmy od tego Martini ze hem jest teraz GAZ i niewiem jak to sie ma do dolotu narazie jest tak jak bylo ale czy sie zmieni qrde niop niewiem fajnie bylo by zasysac powietrze prosto z wlotu ale teraz mam problem bo gaz i niewiem czy to bedzie spisywalo sie w autku...
Zdjecia zapodam dzis ale strasznie slaby uppload byl na serwer PHOTO BUCKET ktory zajol mi prawie 30 min na 3 zdjecia porazka net smiga a im serv kisi tak nie powinno byc....
Co do klamek i listewek w kolorku nadwozia mysle ze wygladaja troche dziwnie traci swoje rysy to tak jak autko bez listew.... Pozatym listwy sie przydaja a malowane to pewnie mial bym juz po odpryskane bo na parkingu przed supciem babeczka zamaszyscie otwierala drzwi i niestety pyk w moje autko dobrze ze byla listwa bo tak nie bylo by kolorowo

listwa zero zadrapan i pieknie o to chodzi

PPPP
Co dalej to tak jak pisalem "pocichu licze na podwyzke zobaczymy co bedzie" jesli bedzie ok to jak koledzy pomoga z tym czy mozna do gazu robic dolot ze stozkiem bedzie ladny dolot bo to by piknie sie prezentowalo...
Myslalem tez o centralnym zamku... niewiem ile koszt tego by mnie wyniosl....Co jeszcze nowe TARCZE I KLOCUSZKI jak dobrze pojdzie to w po wyplacie beda zapodane... Koszt jakies 250pln plus wymiana plus nowy plyn hamulcowy Teraz Panowie jaki DOT3 czy DOT4 ????
A tak moi drodzy charadkofani jeszcze raz dzieki za posty i te krytyczne rowniez!!!!