drookash napisał(a):
Witam ekipę HIPOLA
Już za moment na priv zacznę wypisywać części do G200 jakich szukałem po całej Polsce a widzę u was w katalogu
Co wy chcecie od koreańczyków ??? Poprzednie moje auto to Hyundai Pony z 1991 roku 1.5 gaźniczek. Silnik pancerny - nie do zajechania, a wnętrze, nie ubliżając charadkom o niebo lepsze. Pokrętła ogrzewania na podcisnieniu - leckiutko chodziły a w charadce takie jakies suwaczki :/ To element, który akurat mojej żonie najmniej się w charadzie podoba w porównaniu z Hyundaiem. Ale... nie wszystkie koreańczyki to Hyundai :/
Życzę udanego swapa i ciekaw jestem jak to wszystko wyjdzie ?
Przy okazji - macie elementy zawieszania a nie macie amortyzatorów w ofercie katalogowej
Tak ma być czy to jakiś błąd ?
Ja do koreańczyków nic nie mam. Lanek spisuje mi się idealnie od paru ładnych lat. Bez żadnych problemów, rególarne przeglądy przy odpowiednich przebiegach, wymiany oleju itp, zwykła eksploatacja kazdego samochodu. Bardzo Lubie to auto. Fakt faktem jakośc wnetrza pozostawia wiele do zyczenia, ale mi nie przeszkadza ;]. Jedyne co powazniejszego jest zrobione w tym samochodzie to wymieniłem kolektor wydechowy na rurowy z astry GSI 2.0, inny komputer i walki rozrządy, w sumie nic więcej. Stwierdziłem że trzeba zrobic swapa nie bylejakiego bo i tak nie opłaca mi się go sprzedać.
Mamy amortyzatory KYB olejowe, gazowe Excel-G, AGX i Ultra-RS
Sprawdziłem wszystko działa.