Anna napisał(a):
Miesiąc temu wysłane pieniążki na części.Cała umówiona kwota,cena części+kaska na przesyłkę.No i niestety od tamtej pory,ani widu ani słychu.Co bardziej wrrrrrrrr... brak kontaktu.Ktoś ma kontakt z osobnikiem,wie co się z nim dzieje lub ma jakiegoś znajomego najemnika godnego polecenia?
No tylko proszę bez najemników. I niewiem dlaczego poszukiwany jak jestem tutaj codziennie.
Przejrzałem właśnie historie konta i dostałem wszystko jak mówisz Aniu, przepraszam że taka sytuacja zaistniała ale nie dostałem po wysłaniu mojej wiadomości z danymi i ceną żadnej odpowiedzi. A w mojej wiadomości jest wyraźnie na końcu napisane: "Proszę o adres na który mam wysłać plastiki." Po mojej wiadomości żadnego adresu, zero kontaktu i nagle piszesz takiego posta. Nie mam obowiązku sprawdzania codziennie konta czy pani wpłaciła czy nie, skoro nawet nie byłem pewien czy chcesz te plastiki bo nie było żadnego kontaktu. Wysyłam jak najszybciej paczke. I proszę nadal o dane do wysyłki chyba że pasują z przelewu ?