tu nie chodzi o to zeby sie wylamac i pokazac "bo ja potrafie inaczej"
ja po prostu strone charady widze jako swoisty portal, pelen porad odnosnie eksploatacji, wymian, cen, historia aut, dokumenty takie jak "biblia" do charadki i np na co warto zwracac uwage kupujac charadke.
podobno tyle razy juz planowano i rozpoczynano tworzenie i co ? nikt nie ma czasu lub zapalu do tego. Wydaje mi sie ze strona i forum powinny zawiadowac rozne osoby, aczkolwiek przy wspolnym porozumieniu. Prawda jest taka, ze musi byc porzadek. Jedni niech pilnuja forum a drudzy strony.
Dodatkowo powinno sie wylowic pare osob ktore sa na bierzaco w roznych nowinkach i wiadomosciach(nie tylko o charadzie ale ogolnie o mechanice)
Albo na forum stworzyloby sie dzial dotyczacy newsow i infosow na stronie gdzie kazdy moglby wrzucic propozycje, a osoby zawiadujace strona same zredagowalyby otrzymane informacje i zdjecia i zadecydowaly co z tym zrobic
To tylko pare propozycji. Jak sam mowiles zrobie jak chce i mam zamiar tworzyc prawdziwy portal dla milosnikow daihatsu no i udowodnic ze jak sie chce to mozna.