forum.charade.pl | Polski Klub Daihatsu Charade

Forum Klubu Daihatsu Charade
Teraz jest 26-12-2024, 18:04

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08-03-2008, 17:57 

Czekaj... jeszcze nie zatankował ;)
Inna sprawa - moja paliła na pocztkau 7 po mieście, bo bałem się ją cisnąć. Z upływem czasu kierowca nabiera wyczucia auta i pozwala sobie na więcej, ciśnie mocniej itd. Zaczęla palić i 8... i pod 9 a rekord 12 po zlocie wyszedł, ale tam to pedał w glebie non-stop ;)
Nismo palą średnio 15, a ten pewnie pod 18 podejdzie... czy to mało ? Kup diesla 2.8tdi spali 8 litrów a odejście ma takie, że z dwójki piszczą koła ;)

przed chwilą : Fiat Doblo 2010 Maxi Combi 1.6 MultiJet 105KM (290Nm)
teraz : Mitsubishi L200 Invite+ DoubleCab 2.5 DiD 136KM (390Nm)
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 08-03-2008, 20:05 

TCS napisał(a):
Cytuj:
swoja droga kolo GTti nie powinno sie przechodzic obojetnie a kameleon to sprawia

no nie powinno a tym bardziej nie powinno sie przechodzic i plakac ze smiechu :wink:

plakac ze smiechu mozna z twojej charadki jak wychodzi kot z auta nie przez okno i nie przez drzwi, hmm o czym my rozmawiamy kolego chyba o z deczka innym zaawansowaniu rdzy lub jej braku ,a do ktorej grupy kto sie kwalfikuje dobrze wiemy buahahaha

Tytuł:
PostNapisane: 08-03-2008, 20:16 

to bys sie gruby zdziwil bo na charadzie TCS'a nie ma grama rdzy, stara buda juz dawno pocieta a auto poskladane na nowej nawet nie liznietej rdza :) wiec co do smiechu, to ja tez jestem zdania ze kameleon do charady pasi jak swini siodlo. Moze od razu ... na rozowo i bedzie DAIHTASU Charade gaytti :)

pozdro

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 08-03-2008, 20:37 

... nie bede kometowal jak co niektorzy flexem obnizaja swoje autka , chyba znam nawet taka osobe powyzej ... to chyba jest WT nie uwazasz kolego??? A kameleon to kwestia dyskusyjna , mi np nie podobaja sie 5 drzwiowe i co nie robie z tego afery.
Pozatym rozdział gustów był juz dawno!!! A GTti moja i tak pomaluje jak chce :P

Tytuł:
PostNapisane: 08-03-2008, 22:19 

a Ty to nie masz cietych i zaklepanych rantow ? moze tobie wyprodukowali charade zzaklepanymi ? a tak na marginesie moje nie sa pociete, ani zaklepane :) jak masz watpliwosci to wrzuce ci fotki hehe

fakt sa gusta i gusciki, ale swoja droga tez nie powinienes wmawiac ze kameleon jest ok. kamek pasuje do niektorych aut, nienalezy do nichcharada, ani nissan WG MNIE oczywiscie, takie samochody powinny miec wyraziste kolory, polasic sie mozna na lakiery motocyklowe ktore daja fajny efekt glebi :)

pozdrawiam i przyznaje racje ze to Twoje auto i Twoja sprawa, co do obnizenia mojej tez sie wielu opini nasluchalem ale nie zmienia to faktu ze zwariowalem po obnizeniu auta bardziej mi sie spodobalo niz kiedykolwiek.

edit by evo

GRUBY I DeeJaayAngle - małe ostrzeżenie !! KONIEC Z OT, następne posty tego typu usuwam !

Tytuł:
PostNapisane: 08-03-2008, 22:49 

K..... jak sie slucha takiej dyskusji to zastanawiam sie ile wy macie lat ..... 15,17 scie ? Proponuje zamknac temat

Tytuł:
PostNapisane: 08-03-2008, 23:15 

DeeJaayAngel napisał(a):
a Ty to nie masz cietych i zaklepanych rantow ? moze tobie wyprodukowali charade zzaklepanymi ? a tak na marginesie moje nie sa pociete, ani zaklepane :) jak masz watpliwosci to wrzuce ci fotki hehe

fakt sa gusta i gusciki, ale swoja droga tez nie powinienes wmawiac ze kameleon jest ok. kamek pasuje do niektorych aut, nienalezy do nichcharada, ani nissan WG MNIE oczywiscie, takie samochody powinny miec wyraziste kolory, polasic sie mozna na lakiery motocyklowe ktore daja fajny efekt glebi :)

pozdrawiam i przyznaje racje ze to Twoje auto i Twoja sprawa, co do obnizenia mojej tez sie wielu opini nasluchalem ale nie zmienia to faktu ze zwariowalem po obnizeniu auta bardziej mi sie spodobalo niz kiedykolwiek.

edit by evo

GRUBY I DeeJaayAngle - małe ostrzeżenie !! KONIEC Z OT, następne posty tego typu usuwam !

Ja nic nie wspomniałem o rantach i nikomu niewmawiam że kameleon jest zajebis.... to wy wmawiacie że jest do bani!! Ja ci nie karze przemalowywac fury w kameleonie (zresztą na jaki byś niepomalował czy cokolwiek innego zrobił to mi to wisi bo to bedzie nadal twoje auto) ja swojego zdania na ten temat niezmienie i juz:D:D:D poprostu mi sie podoba kameleon nawet na serenie i ja niewidze różnicy takiej ,że do tego auta pasuje a do tego nie:P
POPROSTU KAZDY MA SWOJE ZDANIE
POZDR

Tytuł:
PostNapisane: 08-03-2008, 23:21 

Koniec z OT. Temat zamykam.

BYŁ MITSUBISHI COLT C51 1.3 gaźnik, sonda lambda i ecu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]