forum.charade.pl | Polski Klub Daihatsu Charade

Forum Klubu Daihatsu Charade
Teraz jest 22-12-2024, 12:46

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23-02-2007, 21:32 

Weiss napisał(a):
Pojemność 1.0 charade potrafi 190 km/h ???

A no jeżeli to silniczek gtti to potrafi :D i to dużoooooo potrafi, zresztą o tym to tylko sami posiadacze mogą powiedzieć.

mazi napisał(a):
dokładnie , potwierdzam , pierw mówimy - to litrowe auto .... a później patrzymy na mine pasażera który nie wie czego sie łapać ....

No dokładnie ludzie jakoś słysząc, że to 1.0 ironizują sobie z tej małej rakiety :twisted: (Znam nawet komentarze, że gtti nie ma żadnych szans z Astrą 1.4 <hahaha>, ale się ubawiłem jak to kiedś usłyszałem <hahaha> (ludzie to mają fantazje)). Ja nie miałem jeszcze okazji się przejechać gtti, a tylko widziałem z boku co ona potrafi (i muszę przyznać robi wielkie wrażenie) i od tego momentu chce posiadać takie autko (szkoda tylko, że tak trudno je zdobyć :( )

Pozdrawiam :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 23-02-2007, 21:39 

to nic , jak ja mówiłem ze 1.0 mam , i że większość aut nie ma ze mną szans to mnie wyśmiano :) ale miny kolesia z mondeo 1,8 albo BMW 320 nie zapomne nigdy :) takie coś się pamięta i dla takich chwil warto miec GTti :) .... nie wspominając o wygranych 100zł wtedy :D

Tytuł:
PostNapisane: 23-02-2007, 22:00 

mazi napisał(a):
ale miny kolesia z mondeo 1,8 albo BMW 320 nie zapomne nigdy

No wyobrażam sobie te miny :lol: , to musiał być super widok :D . Ciekawe co musi myśleć kierowca BMW 320, gdy na światłach zostaje odstawiony przez Chardkę, która ma 1/2 pojemności jego auta. Chyba musi być baaaaardzo zły :D :) :twisted: 8) :)

Tytuł:
PostNapisane: 29-08-2007, 20:50 

Na pocżątek żadne palenie gumy, ale takie coś:
http://video.google.pl/videoplay?docid=-802794586546702113&q=daihatsu+charade&total=183&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=6

A tak przy okazji pewnie już niektórym znany adres, ale może reszcie nie :lol:
http://www.gttioc.co.uk/

Post pzreniesiony.
Autor mpanik.

dr_mateusz

BYŁ MITSUBISHI COLT C51 1.3 gaźnik, sonda lambda i ecu.

Tytuł:
PostNapisane: 30-08-2007, 00:52 

M@R!0 napisał(a):
mazi napisał(a):
ale miny kolesia z mondeo 1,8 albo BMW 320 nie zapomne nigdy

No wyobrażam sobie te miny :lol: , to musiał być super widok :D . Ciekawe co musi myśleć kierowca BMW 320, gdy na światłach zostaje odstawiony przez Chardkę, która ma 1/2 pojemności jego auta. Chyba musi być baaaaardzo zły :D :) :twisted: 8) :)

To ja powiem tak - przed remontem silnika moja GTti może nie zjadała ale dawała radę - BMkom E39 525 w benzynie oni obciążeni ja sam, ale to zawsze ta sama radość sklepania dupy gościowi w aucie wartym 11x tyle co Charade :)

Moja Szkarada w pewnym czasie stała się pogromcą Civiców i Focusów - Civiców po zakrętach a Focusów na prostych :) Obwodnica trójmiasta daje pewne możliwości :)

Zobaczymy co będzie po remoncie :) - Jest projekt na 130 - 140 HP :)

mazi napisał(a):
.... nie wspominając o wygranych 100zł wtedy :D

Mazi uwierz mi że chciałbyś zobaczyć minę gościa w Focusie któremu zaproponowałem trasę Gdańsk - Szczecin - Gdańsk - z pełną powagą of course :)
Kasa 2000 PLN :)
Trasa była jedną z tych które on sam zaproponował - ale okazało się jak on to powiedział - że w sumie to jest emerycka trasa i że on nie będzie się ścigał z tak słabym przeciwnikiem :)

Uśmiałem się jak norka :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]