Witam witam 'kawałek zespołu' Spojler.pl z tej strony
Bardzo dziękuję za opinię i zainteresowanie katalogiem, muszę przyznać że przy tworzeniu tego serwisu kierowaliśmy się szukaniem rozwiązania na ten sam problem który jak widzę trapi większość z was!
No ale po kolei

, może wpierw wyjaśnię czym jest, a raczej niedługo bedzie Spojler.pl.
Spojler.pl jest Internetowym Katalogiem Ospojlerowania, co oznacza że chcemy zebrać całą dostępną na rynku ofertę spojlerów i elementów tuningu zewnętrznego w jednym miejscu. Wszystkich producentów, cały ich asortyment, wszystkie marki i modele do jakich tylko przyszło im produkować spojlery, w jednym miejscu!
Do stworzenia tego serwisu natchnęła nas podobna do waszej sytuacja, ja sam mam mało popularny samochód i od 2 lat szukam do niego jednego jedynego zderzaka. Wiem że ktoś robi takie ale gdzie i za ile??? Nie wiadomo, mało kto coś ma, a jeśli już wszędzie jeden i ten sam obcykany wzór.
Przeważnie firmy produkujące spojlery nie mają swoich stron internetowych, a na allegro wystawiają z uwagi na wysokie koszta tylko najbardziej popularne produkty. Mając nietypowy samochód, masz problem... a my dzięki temu projektowi mamy nadzieję go rozwiązać!
Wchodząc na Spojler.pl każdy użytkownik wybierając w galerii markę i model swojego samochodu będzie mógł zobaczyć jak pięknie może wyglądać jego ukochany samochód, a potem dowiedzieć się dokładnie gdzie ten czy inny element może nabyć. Nie będzie już szukania godzinami po internecie, giełdach samochodowych i wydzwanianiu po połowie Polski > wszystko w jednym miejscu

.
Sam serwis to nie żadna gotowa baza, ale zarwane noce, kupa pracy, ciekawych pomysłów i realizowania marzeń

Nie jesteśmy firmą, tylko grupą zapalonych tuningowców, których połączył jeden cel i mamy nadzieję go osiągnąć.
Wracając do Spojler.pl, projekt jest dosyć młody, uruchomiony został 7 stycznia i już ostro bierzemy się za jego rozwijanie i promocję. Ścigamy producentów ospojlerowania i zachęcamy do tworzenia swoich katalogów, kluby tuningowe do uczestniczenia we wzajemnej promocji i partnerowaniu projektowi Spojler.pl, a użytkowników zaś do korzystania z niego i dodawania swoich stuningowanych dzieciątek do galerii.
Mam nadzieję że wszystko dobrze się rozwinie, a my będziemy mieli okazję spotkać się na jakimś miłym zlocie i pogadać
Pozdrawiam serdecznie
Sol