Amba napisał(a):
oba rozmiary wejdą spokojnie z przodu na tych felach
A jak bedzie ze skrecaniem ?? pojdzie bez problemu ??
Udalo mi sie znalezc warsztat z odpowiednim kluczem(nigdzie klucz nie wchodzil w otwor), co zabawne koles, ktory zalozyl felge stwierdzil ze bez pneumatyka lub anielskiej cierpliwosci popartej sila nikt mi felg nie ukradnie hehe

ale do rzeczy...
Z jazda na oponie 195/50 nie ma najmniejszego problemu, zadnego obcieraniania czy czegos w tym stylu, sprawdzilem dokladnie skrecajac koleczka do oporu (oczywiscie w ruchu, zeby nie bylo).
No i pojawia sie pytanie, bo jako ze mam wersje CS czyli 5 drzwi to obawiam sie jakby bylo z poszerzaniem tylnych nadkoli, bo powiem szczerze opony 195/50 sa tansze niz 175/50 i to bardzo duzo tansze.
Kolejne pytanie jak samochodzik(silnik, moc, predkosc) odczuje takie opony. Czy lepiej jednak zakladac 175/50(ktorych znalezienie graniczy z cudem, przynajmniej w przystepnej cenie).
Co mnie troche, anawet bardzo rozbawilo i wkurzylo to wyglad ogolny.

Fela prezentuje sie elegancko, ale przestrzen powyzej niej doprowadza mnie do szalu,
padlo postanowienie ze jesli beda te felgi to bedzie gleba. No i stad wzielo sie pytanie o tylne nadkola i ich wypychanie.
wiem, ze chcialem cos jeszcze zapytac, ale zapomnialem wiec jak cos to dopisze