Ellop!!!
Szczerze to jush nie chce mi sie nic pisac i nic robic przy aucie bo jestem osoba bardzo wrazliwa mimo ze jestem facet ale niektore wypowiedzi mnie doluja.Rozumie to i szanuje to ze komus sie nie podoba i nie mam im tego za zle bo kazdy ma gusta i gusciki.Gdyby kazdy byl taki sam i mial te same upodobania to swiat bylby nudny , ale zawsze mozna to przekazac i napisac w inny sposob mniej dosadny lub mniej dokuczliwy no niestety sa tesh takie osoby ktore wala prosto z mostu i czasem a nawet dosc czest zle na tym wychodza ale co tam "LIFE IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS" tak mowila moja nauczycielka w technikum hehe.
Mario Napisal
Cytuj:
PS. Martini zamierzadsz jeszcze coś robić przy autku, czy tak zostanie ?, bo uważam, że nie ma co już nic więcej dawać bo jak to mówią "Co za dużo to niezdrowo"
Wiesz co chcialem ale jak narazie ochoty mi odeszly.Ale napewno jak sie odkuje finnsowo to przyciemnie szybki zaloze fele jakies ladne. I moze pokombinuje cos z silnikiem.Dziekuje za mile slowa.
Hitman napisal
Cytuj:
Gleba+fela+zderzaki wygladzone i w lakier, ewentualnie wszystkie szybki delikatnie ściemnić. Ale....tez sie kiedyś jarałem F&F
Owszem jest to ladne autko mnie sie 3 drzwiowa wersja bardziej podoba niz piecio i mozna z nia wiecej zrobic a i lepiej sie prezentuje.Co do tej gleby to owzem ale nie u nas w POLSCE nie bede jechal 60iatka i sie wkurzal ze znowu dziura i pogiete felgi moze u was sa lepsze drogi ale u mnie na SLASKu nie!!!Co do szybek owszem beda sciemniane tylko kasa musi byc uzbierana i nagrrany kuzynek ktory to robil jush. Wcale sie nie jaram F&F ,ale lubie dziwaczne wyglady i stawiam wpierw na wizualizcje iz ingerencje w silnik i moc jego.Nie ma tutaj u nas warunkow na jazde 2setka na blacie .Gdyby byly autobany jak w Niemcach owszem brakowalo by pedalka i konikow pod macha.
Owszem Wojciech1982 zastanawiam sie nad zdjeciem tej lotki ale w zamian za inna na tylnia klape bo taki jush jestem ze cos tam z tylu musi byc.Nierozumie dlaczego to sie nazywa u was wiejski tuning.Jestem ciekaw czy to wszystko co rabia z furami na MTV w programie PIMP MY RIDE tesh jest wiejski tuning bo wkladaja tam wszytsko do aut zaczynawszy od akwarium z rybkami po piekarniki i inne badziewia co sa wogule niepotrzebne.
PAnowie pisze kolejny raz i ostatni!!!
Felgi sciemnione szybki na bank beda tylko finanse.Nie pracuje jako urzedas nie jestem zadna szycha pracuje jako elektromonter pod ziemia czyli w gornictwie i to jeszcze pod firma i moj zarobek to okolo 1400zl z czego zabiera mi jeszcze komornik (blad ktory popelnilem podpisujac komus kredyt) na konto wplywa 840zl oplaccie z tego telefon raty mieszkanie to ile wam zostaje .To i tak wiele robie dla charady ale niektrorzy tego nierozumieja.Napisalem to bo jush niestrzymuje obelg.
Pozdrawiam
AHA
Zdjecia sa na serverku
ftp://daihatsu.webd.pl
login:
anonymous@daihatsu.webd.pl
haslo dowolne np charade
w folderku>>inncoming>martini charade
A tu jedno przykladowe