forum.charade.pl | Polski Klub Daihatsu Charade

Forum Klubu Daihatsu Charade
Teraz jest 11-01-2025, 11:48

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17-02-2006, 17:57 

Zgodze sie z tymi przeróbkami Sebek ale to jest niemożliwe, żeby można było uzyskać 20KM wiecej, maks 8KM!! Ale po co Ci Mazi taka moc w fordzie couriera!! Przecież to auto nie służy do wyścigów!! A przeróbka ze spreżarką wyjdzie Ci prawie tyle jakbys kupił cały silnik do TD!! :wink:

BYŁ MITSUBISHI COLT C51 1.3 gaźnik, sonda lambda i ecu.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 17-02-2006, 18:49 

poszukajcie poczytajcie troszke lektory i wtedy uwierzycie i jescze raz powtarzam nie na bank 20 koni ale okolo 20 koni
wtedy zaczniemy debate nad tym problememm

Tytuł:
PostNapisane: 17-02-2006, 19:09 

Przecież debate raczej juz rozpoczeliśmy!! Mówisz poczytajcie w sieci!! Ja za bardzo nie mam na to czasu szukać, ale jak masz jakieś ciekawe linki to możesz je tutaj umieścić!! I nie pisałem, że sie z Tobą nie zgadzam!! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18-02-2006, 11:24 

sebek - czytanie to wiesz... papier i klawiatura wszystko przyjma ... licza sie fakty , wykresy .... ja dalej bede sie upieral przy swoim , ty nie uzyskales wiekszej mocy w tej Toyocie o 20KM !!!! ale moment obrotowy jej podniosles o duze wartosci !!! , a co do silnika i uturbienia ... i ile wytrzyma ?? zapytaj Osy ... on ci powie wszystko o uturbianiu silnika .... a u mnie i tak auto mam nie dluzej niz 20tys km .... bo je do tego czasu zajezdzam :) lub po pol roku sprzedaje ... zalezy jak szybko mi sie znudzi ... wiec czy by pojezdzil 20 tys km czy pojezdzil by 100 000km ... jeden pieron dla mnie , ja sobie nie wyobrazam jezdzic autem 2 lata , jednym i tym samym ... to nudne jest ...

Tytuł:
PostNapisane: 18-02-2006, 12:24 

No własnie jeśli Ty mazi piszesz, że Cie nie obchodzi ile autkiem pojezdzisz i tak zarżniesz silnik no to wiadome, że Cie nie interesuje po prostu nic!! Chcesz tylko chwile pojeżdzić!! Jak nie jezdzisz dłużej niż 20 tyś. kilometrów, to wiadome, że raczej Ci sie nie opłacas grzebać przy aucie i poprawiać mocy, a jak już to niewielkie udogodnienia!! Nie robi też dla Ciebie różnicy czy auto pojeżdzi 20 tys czy 100tys, po prostu nie dbasz o auta i je katujesz!! Takie jest moje zdanie!! :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18-02-2006, 12:59 

dokladnie tak jak napisales :) katuje autaaa :) , nie ukrywam ... dostaja w dupe ossstroooo ;) tak ze ja moge uturbic ... zalozyc wszystko i zwiekszyc cisnienei tak ze bedzie moc odczuwalna , bedzie power ... i bedzie jezdzilo ... padnie ... coz , osprzet sprzedam ,auto na czesci rozsprzedam ... i kupie kolejne ... a teraz jak jestem w UK ... wyczaje tylko gdzie mi dadza ubezpieczenie tanie .. to bede zmienial jak rekawiczki ... booo tu auta kosztuja groooszzzeeee , pozdrawiam , milego weekendu :)

aaaa i powiedz mi czemu mi sie nie oplaca grzebac przy aucie ??

Tytuł:
PostNapisane: 18-02-2006, 15:08 

Chodziło mi bardziej o to, że nie opłaca CI sie nic w aucie zmieniać!! Ale doszłem do innego zdania!! Jeśli coś założysz to póżniej to można sprzedać!! A ile Mazi miałeś już w swoim życiu charad??

Tytuł:
PostNapisane: 18-02-2006, 17:56 

3 charady - ( 1.0 manual , 1.0 automat , GTti ) , kadetta(1,6 - 82KM) , lade 2106(1,3) , forda couriera(1.8d) , forda fieste (1.0), fiata 126p (650) :) jesli o czyms zapomnialem ... wybacz ;) polowa z nic hzajechana :) kadett - ojciec jezdzi , Courier smiga ... , fieste rozwalilem , malucha rozwalilem , lade sprzedalem bo kupilem charade , charady zajechalem :)

Tytuł:
PostNapisane: 18-02-2006, 22:28 

No to ciekawie troche autek już miałeś w swoim życiu!! Ale pewnie najlepiej się charadami jeżdziło!! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13-07-2006, 14:01 
mazi napisał(a):
sebek - czytanie to wiesz... papier i klawiatura wszystko przyjma ... licza sie fakty , wykresy .... ja dalej bede sie upieral przy swoim , ty nie uzyskales wiekszej mocy w tej Toyocie o 20KM !!!! ale moment obrotowy jej podniosles o duze wartosci !!! , a co do silnika i uturbienia ... i ile wytrzyma ?? zapytaj Osy ... on ci powie wszystko o uturbianiu silnika .... a u mnie i tak auto mam nie dluzej niz 20tys km .... bo je do tego czasu zajezdzam :) lub po pol roku sprzedaje ... zalezy jak szybko mi sie znudzi ... wiec czy by pojezdzil 20 tys km czy pojezdzil by 100 000wwwkm ... jeden pieron dla mnie , ja sobie nie wyobrazam jezdzic autem 2 lata , jednym i tym samym ... to nudne jest ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]