seba601s napisał(a):
drookash napisał(a):
Firma jest

Namiary ma krecik - pisałem z nim kilka postów na PW i dodatkowo wypowiadał się na forum. Możliwe, że odblokowany komp z 1.6 wsadzony do silnika 1.3 pociśnie z GTTI

Skoro jest taka firma która poradzi sobie z "kagańcami" w naszych samochodach to po co czasem prowadzimy jałową dyskuje

Z której i tak nic nie wynika,bo nie ma konkretów...tylko jakies domysły typu może,powinno,chyba... No przepraszam,ostantnio na forum pojawiło się fajne foto story przy zamianie tłoków z Aplausa do charade....chodzi mi o to że nie ma konkretnie jednego tematu i dokładnego opisu np.charade 1.3 podwyższenie mocy i kompletny opis co można i za jaką kase zrobić,to samo w przypadku 1.6,1.0,1.0Gtti i tak dalej...a tak kazdy pyta o coś i robi się mały bałagan...
Sorki,może mam zły humor z rana i muszę melisę wypić bo się czepiam...
Był początek opisu o silniku 1,6 i tłokach od 1,3 ale prawdopodobnie pomysł nie był dobry bo zaczęsto wywalało uszczelke, więc autor po niepowodzeniu swojego pomysłu już nie kontynuował wątku - szkoda można by wynieść wiele doświadczeń z tego, ale to jest tylko zgadywanie prawdy..
Sam będe robił silnik 1,6 i napewno opisze wiele rzeczy, jak dotychczasowe fotostory, a może komuś sie przyda..