Witam. Potrzebuje porady. Mam okazje teraz kupic takie autko. Bardezo mi sie ono spodobalo, jest to rok 1994, ma wspomaganie, el szyby wszystkie, lusterka, centralny zamek, silnik 1,5 na pelnym wtrysku.. ogolnie to bym go kupil ale czekam na opinie mechanika bo na dzien dzisiejszy wiem ze nie pali w nim jeden gar (prawdopodobnie cos powaznijeszego,ale to jutro bedzie rozbierane - bez rozbierania twierdzi on ze moze cos byc z pierscieniami, lub tlokiem.. jeszcze mowi cos o hydrozaworze czy cos takiego, nie znam sie) no i przez to nie ma mocy, dziwnie chodzi, kopci strasznie i silnikiem rzuca.. no i jeszcze z boku dzrzwi sa lekko wgiete (ale to sam jestem w stanie zrobic) Chcialem pytac czy gdyby on wyszedl ok 4000-5000zl to zy sie oplaca dac za takie autko (juz jak bedzie zrobione, dzialajace, zez tego powyzej - zarejestrowany i ubezpieczony) no i jak z czesciami?? mam znajomego ktory ma sklep i mowi ze klocki, filtry itp to nie problem,ale jakies inne rzeczy to juz moze byc problem.. co o tym myslicie?? a przy okazji od jakich aut felgi pasuja do niego??
|