No niestety przyszla pora sie pozegnac ze swoja nietypowa stajnia charad.
Jak w temacie mam na sprzedaz 2 charady ktore sprzedaje tylko razem.
Charade GTti:
Gitka po remoncie silnika, nowe panewki (dorabiane), azotowany wal, wawazany itp. itd. bla bla bla bla. No wiadome ze wszystko na nowych gratach i nie nie bede tego wypisywal.
Charada na forum nie zostala przeze mnie przedstawiona, ale postaram sie krotka ja opisac.
Buda seryjna nie spawana i nie po gnita w idealnym stanie blacharskim (tylko 2 kropki rudej na tylnej klapie) posiadala silnik cb-90 no i oczywiscie zrobilem swapa na GTti. Nie posiada seryjnych siedzen GTti ale oczywiscie dodam do zakupow komplet kanap z gitki.
Zawieszenie byle jakie z gitki nie nadaje sie do szybkiej jazdy po zakretach. Autko ma elektryczne lusterka i fajny gril z przodu.Uklad hamulcowy seryjny z litrowki tylko serwo i pompa GTti.Charadka przejechala po swapie moze z 1000km i czekala na zwiekszenie mocy.
Kilka fotek z garazu wiec malo widac, auto stoi brudne co nie zacheca no ale nie bede teraz jej picowal, tak wiec sory za fotki.
umyta charadaka:
stere fotki..
Charade G112
Tak wiec niektorym pewnie znana Charadka obecnie 1.6 (99km)4wd auto blacharasko w stanie bardzo dobrym w jednym miejscu na łączeniu blach na progu jest korazja (standard)
Charadka ma nowe sprzeglo 190mm wyjety katalizator i to tyle co zostalo w niej przerobione.
A tak wygladał silnik ktory wlozylem;
Do charad dokladam komplet koł zimowych 13" 155/70 klebery
Letnie:
OZ RACING GRANDTURISMO WRC 14"6J oponki 185/55 SAWA
OZ RACING GRANDTURISMO GT 15"6lub6.5J oponki Yokohama PARADA 195/50
Do samochodow dokladam duzo czesci od charad(blacharskie i mechaniczne)
progi od GTti itp.
cena 10tys
Prosze nie komentowac ceny, a ewentualnie po ogladac rzadko spotykane charadki
pytania prosze kierowac na priv