Ten zderzak nie wygląda źle, nawet mi się podoba. Ale co do klamek, to nie moja bajka! Oczywiście to rzecz gustu, więc nie będę się na ten temat rozpisywał.
Cytuj:
tylko wezcie sie do roboty i zrubcie cos ze swoimi autami,zeby wygladaly fajniej bo jak widzialem zdjecia z zlotu to masakra,..zwyskle szaradki nic nie ruszone...byle by czarne pospolite zderzaki byly blyszczace i kollpaki czymaly sie kolek...ja,,,,to juz lepiej smigac golfem albo polonezem, bo kazdy go ma i najlepiej to wkeic sie w szary tlum nic sobą nie reprezentowac,,,
To też raczej kwestia gustu, mniej więcej w podobnym tonie mógłbym się wypowiedzieć, opisując jakiś zlot fanów The Fast and The Furious, gdzie co drugi właściciel pomalował swoje auto na kolor żarówiasto-pomarańczowy, dołożył mega spojler, kilo szpachli, i .... filtr stożkowy do swojego 1.0 litrowego silnika. Mimo, że wszyscy się za nim na ulicy oglądają, to spora część ludzi raczej bez podziwu

. Stanowczo wolę odjąć parę kilo niż dodać w formie szpachli. A co do czarnych zderzaków, mimo, że to takie zło

to w mojej Charadzie takie zostaną.
Tak jak napisałem nie moja bajka. Ale ja rozumiem, że ludzie mają różne gusta.
Ta pomarańczowa Charada na której zderzaku się wzorowałeś, ma owy zderzak z wersji DeTomaso, albo na nim wzorowany.
I dalej mnie ciekawi, gdzie masz teraz światła postojowe??