a ja bym, proponował zmiane

malutką , wiadome samochodów marki DAIHATSU jest w polsce baaardzo mało , mniej niż nam się wydaje

, proponował bym więc zmiane która by obejmowała wszystkie modele DAIHATSU , wydaje mi sie dobrym pomysłem gdyż jednak Charadka ma silnik dajmy na to cb23 a one tez były montowane min. w Hi Jet , wiec mozna by pogrupowac Forum na
: DAIHATSU :
-Charade
-Cuore
-Applause
-Hi Jet
no i reszte takich tam co robiło Daihatsu , w po wejściu dajmy na to na Charade mieli byśmy to co tu mamy .. czyli techniczne , sprzedaz itd , tak samo by było w kazdym innym modelu , wiec co wy na to ?? jak myslicie moze by zrobić ogolnie Klub Daihatsu a nie tylko Charade ? , ja wiem ze niektórym moze sie nie podobać , że charada to charada i nie łączy sie z innymi cuorami i applausami , ale wkoncu to są "nasi" bracia , którzy tez mają problemy , pomysły itp , w "kupie" łatwiej było by rozwiązywać te problemy , tak ze ja bym był bardzo za przeobrazeniem naszego klubu w Klub DAIHATSU , był by to jedyny klub w polsce , a można by zrobić poprostu " KLUB DAIHATSU " ewentualnie mozna by zrobić naklejki klubowe ktore by pokazywały jedyne !! logo klubu a pod spodem mozna by mieć w naszym przypadku CHARADE a inni mieli by CUORE itp .... pod warunkiem jedynego loga Klubu DAIHATSU ! , no i prosił bym o komentarze do tej propozycji , dzieki pozdrawiam
[ Dodano: Pon Gru 20, 2004 9:21 pm ]czyli
www.klub-daihatsu.pl