wlasnie wrocilem z pracy .... siedze pije mleko i mysle , mysle i rraz jeszcze mysle .... kto ma numer telefonu d omisia ??? moze by zadzwonil i powiedzial zeby wskoczyl na forum i ustawil pare - dodaje !!! PARE nie wszystkich , ludzi do opiekowaniem sie tym i tamtym .... , pytacie ze moze byc nie sprawiedliwie ??? owszem , ale to by bylo glupie jesli nagle 6 osob bylo by adminami forum i zajmowalo sie www .... byl by z lekka mowiac balagan , mozna wydaje mi sie 2m osobom przydzielic www i forum , dlaczego ?? a chociazby dlateg oze uzytkownicy moga pisać artykuly i mozna je publikowac pod ich nazwiskami , ksywkami .. jak kto tam woli , ja sam nie mowie ze chcial bym byc adminem forum i strony , poprostu to misiek zadecyduje kto to bedzie .. chociaz nie powiem ze jak kazdy chcial bym miec wklad w ta strone ... mimo iz wiem ze miale m wklad w spadniecie chorych cen za czesci na allegro
podsumowując - poniewaz ja myśle ze jeste mzakrecony i nie kazdy moze zrozumieć
1- nie wiecej niż 1 admin ( nie licze misia) na forum
2- nie wiecej niz 1den moderator - oni nie maja prawa akceptowac kont nowych userow
3- nie wiecej niz 2ch opiekunów www - oni by dodawali artykuly pisane przez klubowiczow - artykuly podpisywane ksywa klubowicza
zgadzacie sie ze mną ???
Odrazu mowie , droga losowania oodpada poniewaz społecznośc Charade ( mimo iż liczna) nie jest obecna za często - poniewaz to jeszcze nie klub z prawdziwego zdarzenia ! - i nie zagłosują wszyscy .... proponuje w temacie zostawić wolną ręke Miśkowi ......